SOFFA časopis SOFFA 26

240 Kč
209 Kč bez DPH 15%
  • produkt nyní nelze objednat
  • produkt se možná vrátí, proto jej necháváme v prodeji
  • kontaktujte nás a my zjistíme stav či najdeme alternativu
V Soffa 26 vás přesvědčíme o tom, jak důležitá je v životě vášeň - ať už planeme pro někoho blízkého, záliby nebo třeba pro práci. Pokud si svou vášní nejste jisti, žačněte ji hledat a pěstovat právě teď. Jaro je k tomu jako stvořené!Srdce na talíři a recept na tradiční musaku. Při hledání těch nejvášnivějších potravin jsme se dostali od čokolády přes víno až k proteinem nabité červené hmotě. Aby ne, máloco dokáže probudit náruživější debaty než právě maso. Existují nejrůznější kulturní, náboženské i etické názory, a ani naše redakce se v otázce, jíst, či nejíst jednoznačně neshodne. Jedno je ale jisté, maso hraje zásadní roli v našich jídelníčcích již od počátků lidstva a průměrný Čech jej zkonzumuje až na 80 kilogramů ročně. Pojďte se s námi podívat, jak se dělá masová osvěta, a přivítejte jaro porcí poctivého jehněčího. A pokud jste vegan či veganka, tak možná přimhuřte oči. Není maso jako maso. Své o tom ví Paul Day, Angličan původem z hrabství Staffordshire, který před devíti lety započal českou masovou revoluci a stal se průkopníkem moderních řeznictví v Praze. Od třinácti do devatenácti let řezník, posléze kuchař a šéfkuchař procestoval lán světa, Londýn, New York, Madrid, Tokio, Istanbul. V roce 2009 se usadil s manželkou Michaelou v Praze, kde si o rok později v Náplavní ulici otevřeli obchod s masem. Za necelé desetiletí si Paul vybudoval síť schopných a spolehlivých farmářů, který sdílejí jeho filosofii.
  • A4 - 160 stran
  • Plnobarevný ofsetový tisk na 150g a 300g papíře Mondi PlanoArt® od společnosti Papyrus.
  • Česká verze!

produkty z této kategorie